vrouw met woorden verleiden

Vrouwen Met Woorden Verleiden: Leer De Essentie Van Verleiden

Met woorden verleiden

Iemand die met woorden kan verleiden, die kan iedereen verleiden. Met woorden verleiden is namelijk het geheime wapen van elke expert op het gebied van flirten en verleiden.

Veruit het grootste deel van je eerste ontmoetingen met mensen bestaat immers uit gesprekken, dus als je je gesprekspartner dan al kan verleiden met je woordkeuzes en met de gesprekken die je voert, maak je veel meer indruk met romantische en verleidelijke acties die je later uitvoert.

Hoe verleid je met woorden?

Het belangrijkste aan met woorden verleiden is natuurlijk dat je het gesprek gaande houdt en dat de ander geïnteresseerd blijft in wat je zegt.

Hierbij zijn een aantal dingen van groot belang:

  • Gespreksonderwerp
  • Diepgang
  • Richting

In dit artikel zullen we ieder van deze aspecten kort toelichten.

Gespreksonderwerpen aansnijden

Bij het voeren van een gezellig, charmant gesprek horen natuurlijk geschikte gespreksonderwerpen.

Ongepaste onderwerpen als de ex die je hart gebroken heeft, voetschimmels of hoe veel kinderen je met je gesprekspartner wil verwekken, kun je uiteraard beter uit de weg gaan, maar je moet er ook voor oppassen dat het gesprek niet te saai wordt.

Je gesprekspartner zal vrij snel enige interesse in je verliezen als je het alleen maar hebt over dat ene doelpunt dat je gemaakt hebt met voetbal toen je tien was, als je een gedetailleerde beschrijving geeft van je reis van je huis naar je huidige locatie, of als je een uitgebreide beschrijving geeft van het vakkenpakket van je studie.

Waar kun je het dan wel over hebben? Praat bijvoorbeeld over dingen waar je gepassioneerd over bent.

Ook als je gesprekspartner je passie niet deelt, is het altijd leuk om iemand te horen over een passie.

Praat echter niet alleen over jezelf. Vraag je gesprekspartner ook eens naar diens hobby’s of interesses en praat daar dan een tijdje over. Probeer een goede mix te vinden tussen praten over jou en praten over je gesprekspartner.

Dat wil zeggen; praat niet alleen over jezelf, maar maak van het gesprek ook geen ondervraging. Bekijk hier het geniale gesprekken pakket.

Diepgang creëren tijdens het gesprek

De diepgang van een gesprek waarin je iemand probeert te verleiden is van groot belang. Als het gesprek de hele avond oppervlakkig blijft, zal je gesprekspartner de interesse snel verliezen, maar te veel diepgang is ook gevaarlijk.

vrouw verleiden met woorden

Als je het gesprek opent met je meest traumatische ervaring, raak je de interesse helemaal snel kwijt.

Probeer een goede hoeveelheid diepgang in het gesprek te werken door bijvoorbeeld te vragen naar de toekomstdromen van je gesprekspartner, of vragen te stellen als “Stel dat je nu ineens een miljoen zou winnen.

Wat zou je als eerste kopen?’. Dit soort vragen stellen je in staat meer te leren over de prioriteiten, huidige situatie en dromen van de ander, maar op een luchtige en speelse manier.

Het is uiteraard verstandig om diepgang langzaam om te bouwen. Begin met luchtige gespreksonderwerpen en bewaar eventuele diepgaande onderwerpen voor later op de avond of later in het gesprek.

Het gesprek de juiste richting aansturen

Ook de richting die het gesprek neemt is zeer belangrijk. Om je gesprekspartner te verleiden met woorden, moet het gesprek wel een romantische of sensuele richting aannemen, anders kom je nergens.

Hierbij moet je niet alleen gebruik maken van woorden, maar ook van lichaamstaal. Ga bijvoorbeeld net iets dichter bij je gesprekspartner staan terwijl je een complimentje geeft, of ga voor een subtiele aanraking terwijl je iets vertelt.

Let uiteraard ook op de lichaamstaal van de ander. Als je gesprekspartner een klein stapje naar achteren doet terwijl jij dichterbij komt staan, is er duidelijk geen interesse of ga je iets te snel.

Dan kun je de richting van het gesprek beter platonisch houden of een gesprek aanknopen met iemand anders.

Tot op zekere hoogte is de juiste richting aan het gesprek weten te geven gewoon een kwestie van assertief zijn en niet te verlegen doen.

Laat de ander subtiel weten dat je interesses niet puur platonisch zijn en breng het gesprek naar een romantischer of sensueler niveau. Doe dit echter niet te snel of te agressief, dan zal je gesprekspartner je vooral creepy vinden in plaats van sexy.

Met woorden verleiden kan je leren

Het lukt niet iedereen om uit zichzelf charmant en interessant genoeg zijn om een gesprekspartner te verleiden met woorden.

Misschien lukt het jou niet om geschikte gespreksonderwerpen te vinden, om genoeg diepgang in het gesprek aan te brengen en om het gesprek in de juiste richting te sturen.

Niet getreurd, dit is allemaal te leren en TopFlirten gaat jou hierbij helpen!

Met het Geniale Gesprekken Pakket kan iedereen leren charmante gesprekken te voeren en gesprekspartners te verleiden door middel van verbale interactie.

Met woorden verleiden kan ook voor jou gemakkelijk en natuurlijk worden na dit uitgebreide lespakket.

Het Geniale Gesprekken Pakket is opgedeeld in drie stappen.

 

  • De eerste stap houdt in dat je een aantal video’s gaat kijken over hoe je het beste een gesprek kan opbouwen en wat de verschillende onderdelen van een gesprek zijn.
  • De tweede stap geeft je tips en tools om jouw gesprekken naar een nieuw en romantisch of sensueel niveau te tillen! In deze stap leer je bijvoorbeeld hoe je een doodgevallen gesprek kan reanimeren, wat voor vragen je het beste kan stellen en hoe je kan zien of je gesprekspartner interesse heeft.
  • De derde stap bestaat tot slot uit een reeks voorbeeldgesprekken om de theorie in praktijk uitgevoerd te zien worden.

Alle bovenstaande informatie is bovendien supergemakkelijk te bereiken!

Haal nu het Geniale Gesprekken Pakket en krijg meteen een toegangscode waarmee je onmiddellijk aan de slag kan!

 

 

 

Leave A Response

* Denotes Required Field