openingszinnen

5 Openingszinnen Die Echt Werken En 5 Die Je Echt Niet Wil Toepassen

Openingszinnen kunnen goed werken als ze natuurlijk overkomen!

Het benaderen van een mooie vrouw is een van de meest intimiderende dingen die een man kan doen. Dit is waarschijnlijk de reden waarom zoveel jongens verschillende pick-up lines proberen die tegelijkertijd verstandig, charmant en leuk overkomen

Maar hier is een feit: Je hoeft het jezelf niet zo moeilijk te maken. Openingszinnen kunnen werken als ze natuurlijk overkomen, en je zal verbaasd zijn over de antwoorden en leuke gesprekken die daaruit voortvloeien.

Alleen moet je weten dat openingszinnen de start zijn van een gesprek en als je geen goede skills hebt om een gesprek op gang te brengen dan ben je niks met openingszinnen.

Als je eerlijk bent tegen jezelf en:

 • 1: De gesprekken zijn te kort.
 • 2: De gesprekken zijn te oppervlakkig.
 • 3: De gesprekken gaan niet de juiste kant op.

Dan moet je eerst werken aan je skills en leren hoe jij jouw gesprekspartner diep kan raken met Het Geniale Gesprekstechnieken Pakket.

Ben je wel meester in het voeren van gesprekken lees dan zeker verder! In dit artikel hebben we het vooral over openingszinnen die toepasselijk zijn bij onze dagelijkse bezigheden.

5 openingszinnen die je makkelijk kan toepassen

Openingszin #1: Wat doe je voor de kost?

Als twee mensen elkaar voor de eerste keer ontmoeten is dit een van de meest gestelde vragen. Het is een natuurlijk overkomende vraag die kan leiden tot een boeiend gesprek.

Het zou natuurlijk vreemd zijn om direct te vragen naar welke job ze uitvoert maar dit kan je inkleden door een wilde gok te wagen wat ze zou doen van werk.

Je ziet een vrouw zitten en bij het langslopen kan je zeggen…jij ziet er iemand uit die in de verpleging werkt…ze zal natuurlijk vragen waarom en dan vertel je natuurlijk dat het een wilde gok was. Als snel zal je het hebben over de echte job…

Stel dat de vrouw die je ontmoet een kinderverzorgster is dan kan je een open vraag stellen waarom ze nu net deze job heeft gekozen. Ze zal je dan vol passie vertellen waarom. Onbewust zal ze jou aanzien als een heerlijk persoon waar ze goed met kan praten al zal je zelf niet veel zeggen.

De boodschap is hier vragen naar haar job of studies…een open vraag stellen waarom nu net deze keuze en dan is het gesprek begonnen!

Het voordeel van deze openingszin is dat jij alleen maar hoeft te luisteren.

Openingszin #2: Wat eten we?

Na het werk of school gaan veel mensen snel even naar de supermarkt. Stel je deze scenario meer even voor, jij als man pakt een product boven het hoofd van een leuke dame, ze zal omkijken naar je, jij vraagt: ‘Wat ga jij klaarmaken deze avond?’

Dit is zo een ongelooflijk eenvoudige opening, dat in veel gevallen zal leiden tot een gesprek. Maar ook hier is het weer van belang dat je zelfzeker overkomt. Als je met moeite uit je woorden komt dan kan je het wel vergeten.

Openingszin #3: Ik moest me minstens even voorstellen.

openingszinnen mannen

Een directe en goede aanpak is om te zeggen waar het op staat, ‘ik vind je mooi en zou je graag beter leren kennen’.

Als je wil genieten van een drankje en een praatje dan ben ik er klaar voor. Zo niet, dan is dat ook prima, maar ik zou mezelf heb geschopt als ik het niet had geprobeerd.

‘Het is niet bedreigend, omdat je de keuze aan haar laat, en het klinkt echt, je laat zien dat je ballen hebt en dat vinden vrouwen aantrekkelijk.

Ook hier zal je merken dat je zelfzeker moet zijn. Bij het minste twijfel gaat een tweede stem alle soorten afwijzingen voor de ogen brengen en zal je uiteindelijk niks doen.

Openingszin #4: Mooie sproetjes heb jij daar.

Stel je een dag voor dat je op de bus of tram staat te wachten en je ziet een leuke dame. Jullie nemen dezelfde tram of bus en hebben wat oogcontact.

Wat je opvalt zijn haar leuke sproetjes maar wie zou daar nu over beginnen? Jij, want de dame zal dit nooit verwachten, het feit dat jij gaat complimenteren op een eigenzinnig deel waar mensen meestal niet de aandacht op vestigen zal haar opvallen.

Natuurlijk doe je dit gemeend en ga je niet overdrijven…maar hey ik zit al een tijdje naar je te kijken en wat staan die sproetjes jou beeldig zal haar verlegen maken en ze zal dit zeker appreciëren.

 • Het gaat hier natuurlijk niet alleen om sproetjes maar om anders te zijn dan de meeste die elke dag hetzelfde gebruiken. Jij gaat eerlijk zijn en zeggen wat mooi aan haar is.

Openingszin #5: Geef een kritisch compliment

Een complimentje geven is leuk, een vrouw maakt zich mooi om ook mooi gevonden te worden. Een complimentje geven is dus altijd een goed idee…alleen doe het niet zoals 100 andere kerels, wees anders.

Geef een compliment met een kritische noot. Je kan zeggen hey wat heb jij mooie schoenen alleen past het kleur niet echt bij je rok. Waar het hier om gaat is dat je een gesprek op gang brengt en dat ze je eerlijkheid enorm zal waarderen.

Je bent niet de zoveelste slijmbal die wat random complimenten geeft. Neen je bent een echte kerel die zaken durft te zeggen en geloof me dat vinden vrouwen heel aantrekkelijk!

Door de kritische noot zal ze beginnen nadenken over haar outfit en geloof me 99% van de gevallen gaat het daar over verder gaan met meestal iest in de zin van…ja maar die andere rok zit in de was of…

5 openingszinnen die je NIET mag toepassen!

slechte openingszinnen

1: Wat heb jij mooie ogen

Ze mag dan wel mooie ogen hebben maar daar gaan we weer zal ze zeggen, de zoveelste randomrukker die niet weet wat te zeggen…hoeveel keer heb ik dit vandaag al gehoord? Neen dit gaan we niet doen, het is afgezaagd en toont weinig zelfvertrouwen.

Wees niet dezelfde als de rest maar wees inventief en ga jezelf onderscheiden van de rest. Ze zal je meer aantrekkelijker vinden met een van de openingszinnen hierboven beschreven.

2: Ken ik jou ergens van?

Meestal zal je te horen krijgen neen omdat ze het zo moe is om steeds dezelfde vraag te moeten horen. Als je haar echt wel van ergens kent dan kan je het best vragen en zeg je ook waar je haar van kent maar anders laat die vraag maar voor wat ze is.

Ken ik jou ergens van is denk ik een van de slechtste openingszinnen die er bestaan.

3: Wil je iets drinken van me?

Ja de hoeveelste zou je zijn die dat al heeft gevraagd, niks nieuws en echt wel vervelend. Wil ze direct iets drinken wees er dan maar bijna zeker van dat het gewoon is om iets te drinken en niks verder.

Echte mannen gaan eerst deftig praten en bieden erna een drankje aan omdat het gezellig is. Iemand die je niet kent trakteren is net of je iets wil kopen dus ook dit doe je niet.

4: Kom je hier vaker?

Er zijn een aantal openingszinnen die hun weg hebben gewerkt in ons collectieve bewustzijn en ze slaagden erin om daar te blijven, voor altijd en dit is de slechtste van allemaal.

5: Je moet wel moe zijn omdat je de hele nacht door mijn hoofd loopt.

Als je deze nog niet gehoord hebt, dan leef je ergens in een grot, en als je het nog steeds gaat gebruiken, is het tijd om je aan te sluiten in de 21e eeuw en te stoppen met het gebruiken van deze slechte openingszinnen.

Als je deze gaat gebruiken zal de dame prefect weten dat je niet weet wat te zeggen en dat je gesprek op niks zal uitdraaien met als gevolg dat ze haar zal omdraaien.

Goede communicatie na openingszinnen

Het verleiden van een vrouw begint met een goed gesprek. Taal speelt een belangrijke rol in het versieren van een vrouw. Veel mannen vragen zich dikwijls af wat ze nu weer moeten vragen om een leuk gesprek op gang te houden. Dus met een openingszin alleen kom je er niet.

Je moet leren inzicht krijgen in wat een gesprek nou eigenlijk is en wat de verschillende onderdelen zijn.

Je moet als man seksuele spanning kunnen opbouwen binnen een gesprek en daarvoor is er het Geniale Gesprekstechnieken Pakket ontworpen.

Dit is wat je zal leren:

 • Hoe je elk doodgevallen gesprek weer nieuw leven inblaast
 • Hoe je altijd een effectieve openingszin tot je beschikking hebt
 • Hoe je jouw gesprekspartner het gevoel kunt geven begrepen te worden
 • Wat de perfecte verhouding is tussen spreken en luisteren
 • De juiste signalen ontvangt
 • Welke vragen je moet stellen
 • Hoe je het gesprek naar je hand kan zetten

Klik hier voor de introductivideo Geniale Gesprekstechnieken

 

 

Leave A Response

* Denotes Required Field