hoe versier je een vrouw

Hoe Versier Je Een Vrouw In 3 Stappen

Hoe versier je een vrouw met succes in 3 stappen

Het is zaterdagavond en je vraagt jezelf hoe versier je een vrouw. Je bent met je vrienden wat aan het drinken in de kroeg. Het gesprek gaat over vrouwen, vriendinnen, relaties.

Je houdt jezelf een beetje stil. De eeuwige vrijgezel. Of nouja, er zijn wel vrouwen geweest maar die relaties waren eigenlijk vanaf het begin al gedoemd te mislukken. Als je het al van een relatie kon spreken.

Hoe kan het toch dat sommige mannen schijnbaar zonder moeite de ene na de andere vrouw om hun vingers winden, hoe versier je een vrouw is voor hen blijkbaar geen probleem?

En waarom is het voor andere mannen al een hele opgave om alleen maar een gesprek op gang te houden? Of überhaupt te starten?

Geen nood! Mocht je tot de laatste groep behoren; wees gerust. Ten eerste, je bent niet alleen. Ten tweede, alles is aan te leren. Gebruik onze tips en je zult zien dat je succes hebt met het versieren van vrouwen.

Hoe versier je een vrouw zou je kunnen zien als een proces wat in drie stappen verloopt.

  • 1: Het eerste contact. Hoe start je een flirt op de juiste manier?
  • 2: Wek haar interesse en hou die vast!
  • 3: ‘Closing the deal’.

We geven je tips voor deze stappen:

1. Het eerste contact

Het is belangrijk dat je je realiseert dat je op elk moment van de dag in de mogelijkheid moet zijn om een vrouw te versieren. Dit kan in de rij van de supermarkt zijn of als je je hond aan het uitlaten bent. Wees dus altijd mentaal voorbereid om de flirten.

Hierbij is oogcontact enorm belangrijk. Merk je dat een vrouw interesse heeft, kijk haar dan net iets langer aan dan je eigenlijk comfortabel vindt. Glimlach.

Probeer dit nog een aantal keer, en als er een duidelijke reactie volgt dan weet je dat er op af kunt! Vermijd het gebruik van clichématige openingszinnen. Het is 2017. Vrouwen zitten daar echt niet meer op te wachten. Als ze dat ooit al deden.

Heel belangrijk: wees niet bang om afgewezen te worden. Dit is een reden waarom veel mannen geen enkele poging wagen.

2. Wek haar interesse en hou deze vast

Nadat het eerste contact is gelegd komt het belangrijkste gedeelte: zorg dat ze geïnteresseerd is en blijft. Lees haar lichaamstaal. Een paar duidelijke signalen dat je goed op weg bent:

  • Ze speelt met haar haar
  • Ze lacht om je grappen
  • Ze raakt je lichaam aan. Dit kan heel subtiel zijn
  • Ze draait haar gezicht naar je toe
  • Ze leunt naar je als je met haar praat

Er zijn natuurlijk ook signalen dat haar interesse niet zo groot is:

  • Ze lacht niet, heeft haar lichaam van je weg gedraaid of lijkt afgeleid. Of ze lacht wel maar laat haar tanden niet zien. In dit geval is het beter je verlies te nemen en vriendelijke gedag te zeggen.

Het gesprek

Je raakt aan de praat. Hou het luchtig. Heb de intentie om vrienden te maken, niet om de toekomstige moeder van je kinderen te ontmoeten. Hierdoor kom je niet wanhopig of jagerig over.

Vrouwen zijn emotioneel veel intelligenter dan mannen dus dit zal ze zeker aanvoelen.

Het is slim om in je gesprek al een mogelijkheid te verstoppen om elkaar te ontmoeten. Dit kan iets heel laagdrempeligs zijn.

Vertel dat je later in de week naar een interessante expositie gaat. Of een gratis concert in het park. Kijk hoe ze hier op reageert.

Als je een leuk gesprek hebt en haar lichaamstaal is positief. Het volgende wat je doet? Je even afzijdig houden.

Zorg dat je causal overkomt. Ga met je vrienden praten, of zelfs met een andere vrouw.

Voor vrouwen is het erg aantrekkelijk als je zelfverzekerd bent en goed bent in sociale interactie.

Door haar achter te laten zal het kleine kooltje wat smeult aangewakkerd kunnen worden tot een heus vuur.

3. Closing the deal

Je hebt haar eerder op de avond (of dag) gesproken. Raak je weer aan de praat?

Nodig haar uit om mee te gaan naar de activiteit waar je het eerder al over hebt gehad. Hou het relaxed. Alsof je een vriend vraagt om ergens mee naartoe te gaan. Zegt ze ja? Mooi!

Nu komt het er op aan. Geeft ze haar nummer? Als je de tips hebt opgevolgd en alleen energie hebt gestoken in vruchtbare ontmoetingen dan is de kans hierop 99%.

Zo niet? Ach, weer wat geleerd.

Mocht je wat meer tips en details willen hebben met de vraag hoe versier je een vrouw? Een nog grotere successcore behalen?

Check dan het Geniale Gesprekken Pakket 

 

 

 

 

 

Leave A Response

* Denotes Required Field