hoe versier ik haar

Hoe Versier Ik Haar Met De Juiste Woorden

Hoe versier ik haar?

Stel je voor dat je je in de volgende situatie bevindt: je hebt eindelijk een date met je droomvrouw kunnen versieren. We kunnen ons voorstellen dat je je behoorlijk opgelaten voelt.

Zeker als je een date hebt met een vrouw die je nog nooit eerder hebt gesproken, kan het behoorlijk spannend zijn om met die dame een gesprek te beginnen.

Heel dikwijls horen wij bij Topflirten dat een gesprek aanknopen tijdens een eerste date misloopt. Hoe versier ik haar met woorden is dan ook de kunst die jij moet leren.

Even vaak ligt de oorzaak daarin dat als het dan toch lukt om even te praten het gesprek ofwel:

 • Te kort is
 • Niet diepgaand genoeg is
 • Niet brengt wat je ervan verwacht

Wie met een meisje of jonge vrouw op date gaat, doet dat met het oog op meer dan een gewone vriendschap. Tijdens de eerste date doet je potentiële latere partner ook haar eerste indruk van jou op.

Daarom is het uiterst belangrijk dat je meteen de juiste indruk nalaat.

Dat is ook de reden waarom het Geniale Gesprekstechnieken pakket een driedelig programma is om je de gelegenheid te geven om te leren hoe je op een positieve manier de aandacht kunt trekken van een jongedame tijdens je eerste date.

Dit doe je uiteraard met het oog op het verder ontwikkelen van een relatie! Wat je niet wil hebben is dat je gesprek een dergelijke wending neemt dat je een nieuw drinkmaatje hebt ontmoet op je date in plaats van je nieuwe vriendin voor het leven.

Hoe versier ik haar zonder in de friendzone te belanden is voor veel mannen een frustratie.

Hoe versier ik haar met woorden?

Dankzij de juiste gesprekken ben je binnen de kortste keren in staat om de juiste dosis intimiteit in een gesprek te brengen, zonder dat je je partner ongemakkelijk doet voelen of dat ze de indruk krijgt dat je enkel een gewone vriendschap wilt uitbouwen.

Om dit laatste te vermijden, is het noodzakelijk dat je op mentaal vlak een diepe en tegelijk een sensuele indruk op haar nalaat. Zo bereik je meer dan het overgrote deel van de mannen die deze aspecten al te vaak uit het oog verliezen.

De vraag hoe versier ik haar zal dan snel tot de verleden tijd behoren. Hoe je dit kunt bereiken, leer je in de driedelige online videocursus van Masterflirt.

Wat zijn deze drie delen van deze training?

 • Structuur
 • Toolkit
 • Voorbeeldgesprekken

Waarom heeft een gesprek structuur nodig?

verleiden

Je begint niet zomaar een gesprek. Door op voorhand je date en het gesprek voor te bereiden, kun je werken aan de structuur van het gesprek.

Zo vermijd je dat je in het luchtledige gaat praten of onhandige pogingen gaat doen die je date kunnen afschrikken of de verkeerde indruk nalaten.

Een goed gesprek voeren, dat doe je niet zomaar. Een goed informeel gesprek bestaat uit verschillende delen en moet dan ook stelselmatig opgebouwd worden.

Dit doe je het best aan de hand van een structuur die je een zekere houvast kan bieden, zodat je tijdens de date nooit van het rechte pad geraakt dat je voor ogen hebt: een succesvolle date die de basis kan worden van een nieuwe relatie.

Zo zal je ontdekken dat een gesprek 4 fases heeft en zich op 3 verschillende niveaus kan afspelen.

Waarvoor kun je de toolkit gebruiken?

De toolkit van Masterflirt zorgt ervoor dat jij het allerbeste uit de structuur kunt halen.

Deze tools zullen direct tot het gewenste resultaat leiden. De tools bestaan uit tips en gesprekstechnieken die je onmiddellijk kunt toepassen:

 • Oogcontact om op gepaste wijze te verleiden
 • Gebruikmaken van stiltes om de draad van het gesprek weer op te pakken
 • Efficiënte openingszinnen gebruiken die natuurlijk overkomen en niet het zoveelste cliché
 • Begrip tonen voor je gesprekspartner
 • Aangeven dat jij je op jouw beurt begrepen voelt door je gesprekspartner
 • Spreken en luisteren: je juiste balans vinden
 • Signalen juist interpreteren
 • Goede vragen stellen
 • Het gesprek in de hand hebben

Deze lijst van tips en tools is niet volledig. We verklappen nog niet alles, want anders heeft het volgen van de online videocursus de geniale gesprekstechnieken pakket van Masterflirt geen zin meer.

Voorbeeldgesprekken

Behalve een optimale structuur en een heel arsenaal aan tips en tools is er meer nodig. Je hebt maar pas iets aan de theorie van Masterflirt als je deze ook in de praktijk hebt kunnen bekijken.

Daarom biedt Masterflirt ook een serie van voorbeeldgesprekken op video aan. Zo kun je zelf ontdekken hoe de tips voor anderen al hun werk deden.

Masterflirt is meer dan een videocursus waarbij de leraar een heleboel theorie uitlegt zonder deze te koppelen aan de praktijk. In de voorbeeldgesprekken die je op video te zien krijgt, kun je bekijken hoe de structuur en de tools in echte gesprekken kunnen worden toegepast.

Je zult merken dat je in deze gesprekken kunt ontdekken hoe de tips en tools op een natuurlijke manier kunnen worden toegepast. Zo zal je zien dat dit op een heel natuurlijke manier gebeurt en dat het ook mogelijk is om jezelf te blijven wanneer je de tips en tools van Masterflirt gebruikt.

Zo haal je immers het beste uit jezelf en zorg je er tegelijkertijd voor dat je dat het beste te zien krijgt van je eigen ik.

Bestel Hier De Geniale Gesprekstechnieken pakket

 

 

Leave A Response

* Denotes Required Field