Hoe praat je met vrouwen

Hoe Praat Je Met Vrouwen Met Toepasbare Tools En Gesprekstechnieken

Hoe praat je met vrouwen?

Uiteraard bestaat er zoiets als een natuurlijke aantrekkingskracht tussen mannen en vrouwen. Dit hoeven we je niet uit te leggen. De vrouw blijft voor vele mannen echter een mysterieus wezen waar ze niet al te dicht bij kunnen komen.

Het lijkt wel een beetje op het middeleeuwse liedje over de Koningskinderen. Zij konden bij elkander niet komen, het water was veel te diep. Zo gaat het tenminste in het liedje. Toenadering zoeken tot vrouwen blijkt voor vele mannen een hekel punt.

Praten met vrouwen lijkt voor een groot deel van de mannen helemaal een stroeve aangelegenheid. Hoe praat je met vrouwen? Dat is iets wat we in dit artikel proberen uit te leggen. Laten we eerst met het aspect praten beginnen.

  • Praten doe je door middel van een gesprek. Maar wat is een goed gesprek? Laten we eerst beginnen bij het begin. Dat is namelijk de structuur van het gesprek.

De structuur van het gesprek

We hebben het meestal niet in de gaten wanneer we met iemand een gesprek aanknopen, maar een gesprek verloopt meestal via een bepaalde structuur.

Net zoals dit artikel dat we nu aan het schrijven zijn, kun je in een goed gestructureerd gesprek in de meeste gevallen een inleiding, een midden en een slot onderscheiden. Met de inleiding bedoelen we dan de openingszin waarmee we het gesprek beginnen.

Het midden kunnen we het best beschrijven als het inhoudelijke, wat meer diepgaande onderwerp dat na de inleiding wordt besproken. Zo kunnen interessante, kwaliteitsvolle gesprekken ontstaan.

Zo kun je uren in gesprek blijven en heel wat van elkaar opsteken. Als een gesprek voorspoedig verloopt, dan kun je jezelf wel eens verliezen in een gesprek. Dit is niet erg.

Dit wil net zeggen dat alles op rolletjes loopt en dat jij eigenlijk het antwoord op de vraag hoe praat je met vrouwen? wel weet.

Je zult merken dat de onderdelen van het gesprek die we net aanhaalden, niet zo erg verschillen van de delen van een gesprek dat je ook met een mannelijke vriend zou kunnen hebben.

Waarom is het dan zo moeilijk voor een aantal mannen onder ons om met vrouwen te praten?

Waarom blijft de vraag hoe praat je met vrouwen relevant?

Zoals we in het begin van dit artikel aanhaalden, blijven vrouwen voor vele mannen mysterieuze wezens tot wie ze zich aangetrokken voelen. Je kunt dan wel vertrouwd zijn met hoe je een gesprek aanknoopt in het dagelijkse leven, als je dat met een vrouw moet doen, dan ben je opeens alle zin voor structuur kwijt.

Meer nog, het lukt je niet om een openingszin te vinden die gewoon juist aanvoelt. Alles waar je aan kunt denken zijn dooddoeners of platitudes die een vrouw eerder doen wegvluchten dan blijven zitten om met jou een gesprek te beginnen.

Je kunt zo’n openingszin nog het best vergelijken met een visitekaartje. Het is zoiets als een goede eerste indruk nalaten en als je dat niet lukt, dan valt de rest van het gesprek gewoon in het water.

Nee, de vraag hoe een gesprek aan te knopen met vrouwen, blijft wel degelijk relevant voor de meeste mannen die op zoek gaan naar een nieuwe partner.

Waarom duurt een gesprek met een vrouw nooit lang?

gesprek met een meisje

Stel dat het je gelukt is. Het was net alsof je je geluksdag had. Je vond meteen de juiste openingszin.

Je eerste ingeving bleek de juiste en zij, je gesprekspartner en mogelijk toekomstige partner, reageerde daar positief op.

De klik is er gewoon. Jullie beginnen te praten en in het begin lijkt alles voorspoedig te verlopen.

Toch kan het dan nog misgaan. In vele gevallen is het gesprek dat je met een onbekende vrouw veel te kort om elkaar te leren kennen.

Zo kun je jammer genoeg geen basis opbouwen voor een verdere relatie.

Wat ook veel voorkomt, is dat je wel een diepgaand gesprek hebt met je gesprekspartner, maar dat je aan haar lichaamstaal voelt dat er niet meer inzit dan een goed gesprek.

In dit geval weet je ook al gauw dat dit je toekomstige partner niet wordt. Jij wilt meer dan een goed gesprek. Jij wilt een relatie, maar zij wil dat niet! Wat kun je dan doen?

De juiste tools vinden!

Mogelijk ben je nu aan het wanhopen. Je vraagt je misschien af of het al je inspanningen wel waard is. Toch is het mogelijk om een ongedwongen gesprek te hebben met een vrouw en daarbij te denken aan het opbouwen van een romantische relatie.

Wanhopen heeft geen zin. Zo kom je immers enkel in een self fulfilling prophecy terecht. Dat wil zeggen dat je zo erg in je eigen negatieve mantra’s blijft hangen dat het je nooit lukt om een relatie te krijgen.

Je geeft jezelf de kans niet meer. Wat jij moet doen, dat is de juiste tools vinden. Enkel zo krijg je wel het juiste antwoord op de vraag: Hoe praat je met vrouwen? Hoe dat mogelijk is?

Kom eens een kijkje nemen naar Het Geniale Gesprekstechnieken Pakket. Deze site is helemaal gewijd aan gesprekken aanknopen met vrouwen. Hier wordt je geleerd hoe je wel het juiste resultaat bereikt!

 

 

 

Leave A Response

* Denotes Required Field