hoe flirt je

Hoe Flirt Je Met Onweerstaanbare Gesprekstechnieken

Hoe flirt je? Je lichaamstaal en je gedrag zijn het belangrijkste bij het flirten…

Als je wil leren flirten, moet je je eerst realiseren dat flirten meer is dan de juiste dingen zeggen of een magische pick-up line gebruiken die altijd werkt en waarmee je iedereen die je wil met je mee krijgt.

Flirten is veel meer dan alleen wat je zegt, wat je zegt is lang niet het belangrijkste! Gebruik je lichaam eerst, je woorden daarna pas.

Hoe flirt je dan met je lichaam? Om te flirten hoef je er echt niet uit te zien als een aantrekkelijke Hollywood-ster en hoef je echt geen goddelijk lichaam te hebben.

Wat je wel moet hebben is zelfvertrouwen! Stel je zelfverzekerd op en loop met je hoofd opgeheven en je schouders ontspannen. Zo trek je de aandacht op een positieve manier!

Iedereen ziet hoe zelfverzekerd je er uit ziet en er is niets dat mensen zo aantrekkelijk vinden als zelfvertrouwen.

Als je dan in gesprek bent met iemand die je aantrekkelijk vindt, is wat je zegt nog steeds ondergeschikt aan hoe je doet.

Als je met iemand staat te praten moet je nog steeds ontspannen en zelfverzekerd over zien te komen – niemand vind het prettig om te praten met iemand die er uitziet alsof die persoon liever ergens anders is!

Probeer ergens tegenaan te leunen, je handen nonchalant in je zakken te steken of ergens op te laten rusten, wat ook maar gepast is in de situatie waarin je je bevindt. Houd echter wel een open, geïnteresseerde houding!

Als je je armen over elkaar slaat en een andere kant op kijkt, krijgt de persoon met wie je praat waarschijnlijk ook het idee dat je liever ergens anders bent, absoluut niet aantrekkelijk dus!

Kortom, je lichaamstaal en je gedrag zijn het belangrijkste bij het flirten…

…maar wat je zegt is ook van essentieel belang!

flirten

Je lichaamstaal en de manier waarop je je gedraagt, kunnen een persoon geïnteresseerd in maken en zullen er voor zorgen dat mensen je aantrekkelijk vinden, maar wat je zegt zodra je de aandacht hebt getrokken is wat je kan maken of kan breken.

Het antwoord op de vraag hoe flirt je? is dus niet eenduidig te geven. Aan de ene kant moet je werken aan je houding, je lichaamstaal en de manier waarop je naar anderen overkomt, maar aan de andere kant heb je aan al die dingen niets als je niet weet wat je vervolgens moet zeggen!

Lukt het jou nooit om aantrekkelijke mensen te versieren? Vraag jij je regelmatig af hoe flirt je nou eigenlijk effectief?’? Weet jij niet hoe je verder moet met je liefdesleven?

Wij kunnen je helpen door je te leren hoe je effectief kan flirten met woorden en hoe je aantrekkelijk, zelfverzekerd en sexy overkomt op iedereen met wie je flirt! Hoe doen we dit dan? Door je te leren goede gesprekken te voeren!

Het totaalpakket om te flirten: een goede lichaamshouding, een goed gesprek, en jij!

Topflirten kan jou helpen een masterflirter te worden met het Geniale Gesprekken Pakket Met dit pakket kun je leren hoe je gesprekken voert, hoe je er voor kunt zorgen dat de gesprekken die je voert niet doodlopen, en natuurlijk hoe je er voor kunt zorgen dat de gesprekken die je voert de kant opgaan die jij wil!

Of het nu gaat om iemand die je al langere tijd kent of om iemand die je vanavond pas hebt ontmoet, het Goede Gesprekken Pakket gaat jou helpen goede gesprekken te voeren en aantrekkelijk en zelfverzekerd over te komen. Dus verbeter je houding, leer goede gesprekken te voeren en wordt een meester in het flirten!

 

 

Leave A Response

* Denotes Required Field