Hoe begin je een gesprek met een vrouw

Hoe Begin Je Een Gesprek Met Een Vrouw

Hoe begin je een gesprek met een vrouw?

Deze tekst gaat over een probleem dat veel mensen zullen kennen: hoe begin je een gesprek met een vrouw? De manier waarop je een gesprek met een vrouw begint, kan je kansen bij haar maken of breken – het gaat hier namelijk om een eerste indruk en de eerste indruk is de belangrijkste.

Of je nu uit bent op een nieuwe vriendschap, een relatie of iets anders, nieuwe mensen aanspreken is altijd moeilijk. Om het je wat gemakkelijker te maken, hebben wij hier vijf veel voorkomende situaties beschreven en geven we je per situatie wat tips voor het beginnen van een gesprek. Je kan ook deze video bekijken over het Geniale Gesprekken Pakket

Hoe begin je een gesprek met een vrouw op straat?

Een vrouw op straat aanspreken is meteen een van de lastigere situaties. Op straat hebben mensen namelijk lang niet altijd tijd om een gesprek te voeren.

Je moet dus goed opletten of de vrouw in kwestie wel open zou staan voor een gesprek en niet met haast ergens moet zijn. Dit is uiteraard aan haar te zien – als ze snel doorloopt en strak naar voren kijkt, heeft ze waarschijnlijk haast, maar als ze op een rustig tempo loopt en een beetje om zich heen kijkt, dan is de kans groter dat ze open staat voor een gesprek.

Een gesprek beginnen met een vrouw op straat moet voorzichtig gebeuren, ze kent je immers niet en ze verwacht niet aangesproken te worden.

Begin bijvoorbeeld met een complimentje: stel dat je een prachtige vrouw ziet, die je meteen opvalt omdat ze zo goed gekleed is.

In dit geval kun je haar een complimentje geven over haar kleding en haar hier misschien een vraag over stellen.

Hoe begin je een gesprek met een vrouw in de bar?

Een gesprek beginnen met een vrouw in de bar steekt wat anders in elkaar dan een gesprek beginnen met een vrouw op straat. In de bar komt het voor vrouwen namelijk minder onverwacht om aangesproken te worden – op straat is een vrouw gewoon op weg naar haar bestemming, maar in de bar is ze al in een sociale setting en is het voor haar dus niet zo gek om aangesproken te worden.

hoe begin je een gesprek met een vrouw

Het moeilijke aan een gesprek beginnen met een vrouw in de bar is wel dat ze er waarschijnlijk vanuit gaat dat je maar op één ding uit bent: haar in bed krijgen.

Vanuit deze verwachting zal ze daarom niet meteen openstaan voor ieder gesprek, je moet haar met respect blijven behandelen.

Hoe begin je een gesprek met een vrouw op het werk?

Deze situatie geldt niet alleen voor vrouwen met wie je werkt, maar ook voor vrouwelijke studiegenoten en klasgenoten. Kortom, vrouwen met wie je een strikt professionele relatie hebt.

Als je deze professionele relatie wilt bevorderen tot een vriendschappelijke of zelfs romantische relatie, is het zaak om haar ook buiten de context van werk, studie of school te spreken.

Als je nog nooit een gesprek met haar gehad hebt, is het wel het handigst om te beginnen met een gesprek dat gerelateerd is aan werk of studie, zo zet je in op jullie gedeelde achtergrond en kun je vanzelf op andere onderwerpen terechtkomen.

Hoe begin je een gesprek met een vrouw op Facebook?

Ook op de sociale media kan het lastig zijn om een vrouw aan te spreken, of het nu gaat om Facebook, Tinder of een ander platform.

In sommige gevallen ken je de vrouw in kwestie al, in andere gevallen niet, maar in ieder geval weten jullie al wat van elkaar gebaseerd op jullie profiel. Je kunt een gesprek dus beginnen door te praten over een hobby of interesse die jullie delen.

Dan heb je meteen iets om samen over te praten en om een band over te vormen!

Probeer geen gesprek te beginnen met een simpele ‘hoi, hoe is het?’ zonder een onderwerp te bedenken, dan valt het gesprek al gauw stil na ‘goed, met jou?’ en ‘goed’.

Dit wil je natuurlijk voorkomen, dus begin met een vraag of opmerking over jullie gedeelde hobby of interesse.

Hoe begin je een gesprek met een vrouw die je leuk vindt?

Als je iemand al een tijdje kent en erg leuk vindt, kan het nog steeds heel spannend zijn om een gesprek met haar te beginnen, misschien zelfs wel enger.

Als het gaat om een vrouw die je verder niet kent, heb je verder namelijk niets te verliezen als ze jou niks vindt. Zodra je iemand echter al leuk vindt, loop je het risico dat zij jou niet leuk vindt en dat je hart gebroken wordt.

Een gesprek beginnen met een vrouw die je leuk vindt, is dus misschien één van de lastigste situaties in dit artikel. Hoe je dit het beste aan kunt pakken, hangt af van hoe goed je haar al kent.

Als je al met haar bevriend bent en jullie elkaar dus al redelijk kennen, kun je haar misschien een keer vragen of jullie met zijn tweeën iets kunnen gaan doen. Als je elkaar nog niet zo goed kent, kun je je daar eerst concentreren.

Ga gewoon een gesprek met haar aan op dezelfde manier als je dat zou doen wanneer het gaat om iemand die je niet op een romantische manier leuk vindt, maar met wie je gewoon vrienden mee wil zijn.

Het Geniale Gesprekken Pakket

Dit pakket heeft een hoogwaardige videotraining met 20+ video’s over het voeren van Geniale Geprekken. Geen lange teksten waar al snel de verveling gaat toeslaan.

Dit pakket zal jou fantastische, intieme, spannende en sexy gesprekken met vrouwen laten krijgen. Alle informatie is super makkelijk toegankelijk. Enkele voordelen van dit pakket zijn:

  • Je leert hoe je de juiste soort vragen stelt
  • Hoe leer je een gesprek de juiste richting insturen
  • Hoe bouw je seksuele spanning op
  • Leer de perfecte verhouding tussen spreken en luisteren

Voor meer tips en informatie over het beginnen van gesprekken met vrouwen, kun je terecht bij ons Geniale Gesprekken Pakket!

 

 

 

Leave A Response

* Denotes Required Field